KEY HIGHLIGHTS
Van biologisch ascophyllum zeewier Rijk aan alle micronutriënten die nodig zijn voor het juiste metabolisme van jodium Duurzaam geoogst Soil Association biologisch gecertificeerd BIOLOGISCH, PLANTAARDIG JOOD We maken onze volledig natuurlijke, biologische jodiumsupplementen met behulp van één eenvoudig ingrediënt: 100% duurzaam in het wild geoogst ascophyllum-zeewier, afkomstig uit afgelegen gebieden in Groot-Brittannië en de Scandinavische regio.
NATUURLIJK EFFECTIEVE INGREDINTEN Ons zeewier is niet alleen superrijk aan jodium, maar zit ook boordevol met alle noodzakelijke sporen* mineralen en micronutriënten om jodium te leveren en te metaboliseren, waaronder selenium, tyrosine, zink, koper, vitamine A, B2, B3, B6 en C. dit betekent dat je lichaam het gemakkelijk kan opnemen. * Sporenniveaus bieden geen voedingswaarde.
ZEEWIER Biedt jodium in een krachtig, natuurlijk multi-nutriëntencomplex.
GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE Elke laatste batch is biologisch gecertificeerd en in het laboratorium getest om gestandaardiseerde jodiumgehalten te garanderen. Terwijl we daar zijn, testen we ook op zware metalen, verontreinigingen, microben en pesticiden om er zeker van te zijn dat u elke keer maximale zuiverheid en consistentie krijgt.
GOED VOOR JOU, GOED VOOR DE PLANEET In overeenstemming met de biomassabeoordelingen in alle oogstgebieden, wordt alleen de bovenste 14 inch van het zeewier gesneden. Na het snijden komen we pas na 4 jaar terug naar die locatie, om er zeker van te zijn dat we het ecosysteem niet aantasten. Zelfs de lucht die we gebruiken om het zeewier voorzichtig te drogen, wordt zelfs geothermisch verwarmd. Hierdoor wordt het gebruik van fossiele brandstoffen geminimaliseerd. Dit wordt in het wild geoogst met behulp van kotters, niet met baggeren, waardoor de zeebodem niet wordt aangetast. En als het gaat om oogstactiviteiten, werken we samen met lokale gemeenschappen in alle productiegebieden.
CHEMISCHE VRIJ PRODUCTIE Al onze producten zijn gemaakt met behulp van eenvoudige, chemicaliënvrije processen – en voldoen alleen aan onze hoge normen.
BIOLOGISCH JOOD GEOOGST Biologisch ascophyllum-zeewier wordt duurzaam geoogst in afgelegen kustgebieden, door alleen de bovenste 14 inch te snijden en gedurende 4 jaar niet terug te keren naar dezelfde locatie.
VOORBEREID Het zeewier wordt voorzichtig gedroogd met behulp van geothermisch verwarmde luchtcirculatie op lage temperatuur. Het gedroogde zeewier wordt vervolgens vermalen tot een fijn poeder.
GETEST Het zeewierpoeder wordt vervolgens naar een door de UKAS geaccrediteerd laboratorium van een derde partij gestuurd voor analyse van voeding, besmetting, pesticiden, microben, allergenen en andere.
ingekapseld Eindelijk, zodra het zeewierpoeder alle testen heeft doorstaan, kapselen we het in onze groentencapsules.
ONAFHANKELIJK GETEST VEILIG Het is voor ons van cruciaal belang dat we er zeker van kunnen zijn dat de vitamines die we u aanbieden vrij zijn van schadelijke verontreinigingen en voldoen aan ons hoge kwaliteitsniveau. Daarom wordt elke batch die we produceren getest en geanalyseerd door volledig onafhankelijke laboratoria en stellen we deze resultaten voor u beschikbaar. Wij maken alleen gebruik van onafhankelijk geaccrediteerde laboratoria.
KEY HIGHLIGHTS
Van biologisch ascophyllum zeewier Rijk aan alle micronutriënten die nodig zijn voor het juiste metabolisme van jodium Duurzaam geoogst Soil Association biologisch gecertificeerd BIOLOGISCH, PLANTAARDIG JOOD We maken onze volledig....