Flevolandse Restaurantweken zijn begonnen
Woensdag 2 oktober 2019BIDDINGHUIZEN - De Flevolandse Restaurantweken 'Eet als een pionier' zijn begonnen. Twaalf restaurants in de provincie, waaronder De Klink 2.0 in Biddinghuizen, serveren tot zondag 13 oktober een pioniersdis. Het Biddinghuizer gerecht is het 'Rondje Polder' van Gorden Filius.
Proeven en stemmen
Bezoekers, uit Flevoland, kunnen de gerechten proeven en een online stem uitbrengen op hun favoriete pioniersdis. De stemmers maken kans op een dinerbon van 100 euro bij het winnende restaurant. De (aspirant) kok met de meeste stemmen mag met, zeven andere koks, meedoen aan de cook-off-finale op woensdag 16 oktober. Wie daar wint, mag zijn pioniersdis opdienen op de Floriade en hij of zij mag een dag meelopen met masterchef Luc Kusters.
De Klink 2.0
Bij restaurant De Klink 2.0 kunt u het gerecht 'Rondje Polder' van sous-chef Gorden Filius bestellen. Het restaurant is elke dag geopend van 12.00 tot 20.00 uur. U vindt restaurant De Klink 2.0 aan de Bremerbergdijk 25-27 8256 RD, Biddinghuizen
'Growing Green Proteins'
De challenge is onderdeel van de zogenoemde proeftuin 'Growing Green Proteins' op de Floriade. Meer informatie staat op http://www.eetalseenpionier.nl.
Redactie BHZNet.nl / Bron: Gemeente Dronten