Flevoland op de (menu)kaart
Vrijdag 1 juli 2011BIDDINGHUIZEN - De marketing en promotieorganisatie Toerisme Flevoland roept Flevolandse ondernemers op om samen met hen Flevoland op de (menu)kaart te zetten tijdens de Week van de Smaak 2011.
Week van de Smaak is een jaarlijks terugkerend landelijk evenement waarin eerlijke en pure voeding centraal staat. In 2011 wordt de Week van de Smaak georganiseerd van 1 t/m 9 oktober. De hele week staan honderden activiteiten die door het hele land worden georganiseerd centraal. Bij verschillende activiteiten kan de fijnproever op ontdekkingstocht naar pure producten en authentiek bereide culinaire heerlijkheden.
Flevolandse activiteiten 2011
De activiteiten kunnen variëren van kleinschalige proeverijen en rondleidingen tot complete 4-gangen menu’s met streekproducten en verzorgde thema-avonden. Toerisme Flevoland gaat de Flevolandse activiteiten, die tijdens de Week van de Smaak georganiseerd worden, de komende maanden actief promoten bij het publiek. Dit zodat tijdens de Week van de Smaak zoveel mogelijk bezoekers Flevoland letterlijk komen proeven en de mogelijkheid krijgen te genieten van al het heerlijks dat Flevoland te bieden heeft als grootste groentetuin van Nederland.
Op www.weekvandesmaak.nl kunnen de Flevolandse organisaties, die smaak een warm hart toedragen, hun activiteiten aanmelden voor de Flevolandse smaakagenda.